Executive Chef [Finland]


 

$ads={1}

HELSINKI

Executive Chef, Radisson Blu Seaside
Helsinkiläistä elämänmenoa

Radisson Blu Seaside on ainutlaatuinen pala Helsinkiä. Hotelli tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja rentoa merellistä helsinkiläistä menoa. Ilmapiiri hotellissa on välittävä ja aito, mikä näkyy loistavassa palvelussa. Seasiden yhteydessä toimiva Bistro Gimis on huoleton, tyylikäs ja aidon stadilainen kortteliravintola, jossa hurmataan asiakkaitta lähialueen ruoilla, kehitetään raikkaita omia drinkkejä ja nautitaan merellisestä fiiliksestä.

EXECUTIVE CHEF, RADISSON BLU SEASIDE

Radisson Blu Seasiden Keittiöpäällikkönä toimit esihenkilönä noin kymmenen henkilön keittiötiimille. Oman tiimisi henkilöstöjohtamisen lisäksi vastaat osastosi asiatyytyväisyyden kehittämisestä mahdollistaen myynnilliset ja tulokselliset tavoitteet keittiötoiminnan osalta. Keittiötiimin johtamisessa on erinomaisen esihenkilötyön lisäksi tärkeää osata organisoida työvuoroja sekä kykyä yhdistämään laadukas ja tehokas keittiötoiminta. Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa osaamista niin a la carte keittiön kuin tilaus- ja juhlaravintolan toiminnasta. Meillä pääset toteuttamaan asiakkaalle unohtumattomia kokemuksia yhteistyössä huippukollegojen kanssa!

Sokotelissa olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Monipuoliset työtehtävät upeissa puitteissa
Innostavan ja osaavan tiimin
Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet
S-ryhmän kattavat henkilöstöedut
Ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
Kattavat työterveyspalvelut
Normaalia laajemman vakuutusturvan

MITÄ ODOTAMME SINULTA:
Hyviä vuorovaikutustaitoja
Hyvää paineensietokykyä ja organisointitaitoja
Kokemusta keittiöjohtamisesta
Halua toimia esihenkilönä
Mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
Hygieniapassia
Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 112,5 h / 3 vko jakso. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 3.9.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Marko Kurtto puh. 040-4551 865 tai [email protected]

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.

Sokotelille on myönnetty Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Se on Mieli Ry:n tunnustus työpaikoille, jotka ovat valmiita sitoutumaan henkilöstön mielenterveyden ja hyvinvoinnin suunnitelmalliseen vahvistamiseen sekä tunnustus sen eteen tehdystä työstä.

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.
37.5 h viikossa

Yhteystiedot: https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSO...
Roope Mikko Tapani Koskinen
Työpaikan osoite: RUOHOLAHDENRANTA 3, 00180 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 03.09.2023 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/0d3c5dff-d...
Ilmoitus jätetty: 18.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0d3c5dff-df28-477c-b591-8c23fdb74e36

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Sokotel Oy
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.08.2023

$ads={2}


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال